Avto.info

Dinamični avtosalon

Avtomobilski dogodek leta: Emil Frey dinamični avtosalon v AMZS centru varne vožnje na Vranskem

Vsi, ki razmišljamo o osebni mobilnosti nove dobe, se soočamo s kompleksno odločitvijo, kakšen avtomobil si želimo voziti v prihodnosti. Skupina Emil Frey vas vabi na največji avtomobilski dogodek leta, na katerem boste ljubitelji jeklenih konjičkov lahko na površini 66.000 kvadratnih metrov spoznali in prvič na enem mestu tudi preskusili več kot 70 avtomobilov.

Petek, 12. maj 2023

Obisk dogodka, ki bo potekal med 2. in 4. junijem v AMZS centru varne vožnje na Vranskem, je povsem brezplačen, zabaven za vso družino in še posebej zanimiv, ker bo obiskovalcem postregel z neposredno primerjavo različnih oblik avtomobilov in njihovih pogonov na enem mestu. Obiskovalcem bo na voljo vse, kar zna ponuditi avtomobilski svet. Če razmišljate o nakupu novega avta, je obisk tega salona najbolj neposredna pot do prave odločitve, saj boste odgovore dobili tako od strokovnjakov posameznih znamk kot tudi neposredno od avtomobilov, ki jih boste lahko preskusili. Občutki izza volana so najbolj iskreni in neposredni odgovori na vprašanja voznikov, ki jih je zaradi raznolikosti energentov, karoserijskih oblik, množice sistemov za varnejšo in udobnejšo vožnjo ter nenazadnje tudi razmerja med ceno, opremo in zmogljivostmi, zagotovo veliko.

Na sedmih vozniških modulih bodo obiskovalci lahko preizkusili električni pogon, hibridni pogon ali pa spoznali prednosti višje oddaljenosti od tal in štirikolesnega pogona, morda pa tudi razrešili dilemo, ali je za družino bolj primeren klasičen karavan ali pa kupejevski križanec oziroma cestni terenec. Obiskovalci bodo tako lahko dobili najbolj verodostojen in neposreden odgovor na vprašanje, kakšen avto oziroma kakšna oblika osebne mobilnosti je zanje najbolj uporabna, najcenejša in tudi vozniško najbolj doživeta. Nikjer do sedaj niso imeli vozniki na enem mestu možnosti preizkusiti toliko različnih pogonov v tako različnih formatih mobilnosti.

Nova oblika mobilnosti – je čas, da se poslovimo od lastništva avtomobila?

Na dinamičnem avtosalonu Emil Frey se bo predstavila tudi platforma mobilnosti Free2move, ki ob pomoči mobilne aplikacije in spletne platforme omogoča tako posameznikom kot podjetjem, da v nekaj enostavnih korakih najamejo vozilo, ki ga potrebujejo. S svojimi storitvami Free2move ponuja nabor pametnih storitev mobilnosti, ki so dostopne in na voljo za vsakogar. Trenutno so na voljo kratkoročni in dolgoročni najemi v bodoče pa se bo nabor storitev razširil na souporabo vozil, prevoza, vozila na zahtevo, rezervacije parkirnih mest, upravljanja električnih polnilnih postaj, upravljanja in souporabe voznega parka za poslovne namene ter svetovanje na področju e-mobilnosti. 

Kliknite in izberite, kaj želite voziti!

Obisk salona bo obiskovalcem prihranil ogromno časa pri izbiri novega avtomobila. Samo pomislite, koliko časa bi si morali vzeti, če bi želeli obiskati deset klasičnih avtomobilskih razstavnih salonov in se pri vsakem posebej dogovoriti za testne vožnje dveh ali treh različnih modelov. Emil Frey dinamični avtosalon močno skrajša pot za volan izbranega modela, a ne na račun vsebine in izbire; to je svojevrsten koncentrat mobilnosti, postrežen na izjemno dostopen način.

Vse kar morate narediti je, da kadarkoli do začetka salona kliknete na Emil Frey Dinamični avtosalon in si izberete, kaj vse bi radi preizkusili. 

Od Japonske do Evrope

Emil Frey dinamični avtosalon je največji letošnji avtomobilski dogodek v Sloveniji, na katerega so vabljeni vsi ljubitelji jeklenih konjičkov. Gostil bo širok izbor avtomobilov večine najpomembnejših avtomobilskih znamk od Japonske in ZDA do Evrope. Med njimi bosta tudi aktualni Evropski in Slovenski avto leta 2023 - Jeep Avenger in Peugeot 308. Oba bosta na voljo za testne vožnje.

Lljubitelji jeklenih konjičkov bodo lahko na površini 66.000 kvadratnih metrov spoznali in prvič na enem mestu tudi preskusili več kot 70 avtomobilov znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi Motors in Peugeot.

Oddaj komentar

Xiaomijeva tovarna lahko model SU7 izdela v samo 76 sekundah!

Proizvajalec pametnih telefonov in po novem tudi avtomobilov, Xiaomi, izdeluje svoj
Novice

Le za bogate izbrance: milijarder 'odrezal' hrib in zgradil zasebno dirkališče na ravni formule 1

Na Japonskem so lani zgradili prvo zasebno dirkališče. Zasnoval jo je Hermans Tilk
Novice

Dizelski motor je mrtev! Po 45 letih je veliki proizvajalec sprejel najtežjo odločitev doslej

Volvo je pravkar izdelal svoj zadnji avtomobil z dizelskim motorjem. Znamka v lasti
Novice

Sedem stvari, ki jih morate vedeti o AdBlue

Sredstvo AdBlue danes potrebuje vsak nov dizelski avtomobil. Če ga še nikoli niste
Novice

Renault v nezavidljivem položaju skuša rešiti posel

Skupina Renault se je znašla v neprijetni situaciji, saj je z Rusijo poslovno močn
Novice

E-mini s kitajskim potnim listom

V resnici se bo trivratni mini razcepil na dve različici, klasično in električno.
Novice

AVTO MEDIJA d.o.o.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu. Poleg tega lahko zajemajo in obdelujejo podatke za tržne raziskave mesta contentexchange.me, oglaševanje in izboljšanje uporabniške izkušnje na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

AVTO MEDIJA d.o.o.