Avto.info

Uspešnica na družabnih omrežjih

Oglas, ki vas bo nasmejal do solz: 'Prodajam to s**** od BMW-ja'

Z malo kreativnosti lahko oglas za rabljen avtomobil dobi veliko pozornosti in promocije. Še posebej, če ste poleg denarja vanj vložili še srce, dušo, čas in družinske probleme.

Nedelja, 26. julij 2020

Na spletni tržnici na Facebooku je mladenič iz hrvaške Špišić Bukovice objavil šaljiv oglas za prodajo BMW-ja serije 3, zaradi ustvarjalnosti pa so ga kmalu delili številni uporabniki in celo mediji. Zaradi skoraj vsenacionalne pozornosti ga je nemudoma prodal, a se tovrstnega prijema ni lotil prvič. S pomočjo podobno hudomušnega oglasa je namreč prodal že drugi avto.

Objavljamo ga v celoti:

Prodajam to sr*** od avtomobila, BMW 320d model E90, letnik 2007, 130 kW, 180 KM. Prevoženih ima približno 210.000 kilometrov. Veriga ni bila zamenjana včeraj, kot rečejo drugi, ampak pred približno 20.000 kilometri, torej ste varni še 40.000-50.000 kilometrov, če imate srečo!

Nedavno opravljeni vsi servisi, natočili smo originalno BMW olje. Ima nova platišča in gume v vrednosti 8.000 kun (imam račune). Dodatna oprema ne skače skozi okna, ampak jih ne rabite odpirate z ročkami, ker so vsa štiri električna, tempomat, digitalna klima (ki še dela), »business« radio (aux, bluetooth), gretje ritke, zatemnjena stekla, športne vzmeti (imam tudi original), 10 zračnih blazin (mislim, da vse še delajo) … In kaj vem, kaj še vse.

Bil je Euro 4, zdaj je Euro 2, ker sem odstranil katalizatorje, ki so dušili avto. Uporabljam ga vsak dan, pozimi in poleti. Z zimo ni težav, ker ga z mesta ne morete premakniti brez dveh, treh let izkušenj z zadnjim pogonom, tako da bo v redu.

Avto je znižan s športnimi vzmetmi, tako da čutiš prehod čez črtkano črto, ko menjaš pasove, prehitevaš lahko vse po vrsti; ker pač lahko. Zamenjal sem vztrajnik in komplet sklopk, tako da ne rabite skrbeti naslednje tri do štiri leta. Potem vas bo infarkt, ko vam mehanik izstavi račun. Za to sem dal dve plači in si sposodil še 300 evrov od soseda, zaradi česar nisem z ženo govoril mesec dni.

Avto je sicer magnet za policijo, kar še dodatno obremeni vaš proračun. Trenutno vanj ne vlagam več, ker sem poleg denarja vložil še srce, dušo, čas in družinske probleme.

Razlog prodaje: žena je začela divjati, kuriti gume in podobno … jaz pa sem na avto pazil bolje, kot na ženo. Cena je 6.650 evrov, ni fiksna, goriva je še za kakšnih 165 kilometrov, olje do vrha.

Oddaj komentar

Tako je videti notranjost motorja, če nalijete preveč olja

Motorji z notranjim zgorevanjem potrebujejo olje - imajo namreč veliko gibljivih de
Novice

Xiaomijeva tovarna lahko model SU7 izdela v samo 76 sekundah!

Proizvajalec pametnih telefonov in po novem tudi avtomobilov, Xiaomi, izdeluje svoj
Novice

Le za bogate izbrance: milijarder 'odrezal' hrib in zgradil zasebno dirkališče na ravni formule 1

Na Japonskem so lani zgradili prvo zasebno dirkališče. Zasnoval jo je Hermans Tilk
Novice

Sedem stvari, ki jih morate vedeti o AdBlue

Sredstvo AdBlue danes potrebuje vsak nov dizelski avtomobil. Če ga še nikoli niste
Novice

Renault v nezavidljivem položaju skuša rešiti posel

Skupina Renault se je znašla v neprijetni situaciji, saj je z Rusijo poslovno močn
Novice

E-mini s kitajskim potnim listom

V resnici se bo trivratni mini razcepil na dve različici, klasično in električno.
Novice

AVTO MEDIJA d.o.o.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu. Poleg tega lahko zajemajo in obdelujejo podatke za tržne raziskave mesta contentexchange.me, oglaševanje in izboljšanje uporabniške izkušnje na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

AVTO MEDIJA d.o.o.